FULLSTYLING

Vi innreder den tomme boligen, møblerer alle rom og sørger for at boligen din skiller seg positivt ut blant de andre objektene på markedet. Vi anbefaler gjerne et nytt malingsstrøk i en spennede farge og skreddersyr så innredningen i tråd med dette. Boligene vi møblerer oppleves derfor helt unike på grunn av denne kombinasjonen. Vi fornyer oss hele tiden og har stor lidenskap og glede i jobben vi utfører hver dag!

Vi vil gjerne også fortelle at vi møblerer alle slags boliger uavhengig av beliggenhet, stil eller standard. Og har siden 2007 hatt gleden av å hjelpe mer enn 17.000 boligselgere til å oppnå gode priser og likeså boligkjøpere til å finne deres drømmehjem og se spennede muligheter i dette. Vi har tett samarbeid med meglere og entreprenører i Oslo og omegn.

Det å kjøpe bolig er som en liten forelskelse, vi skal få frem “ville ha “-følelsen hos de som kommer på visningen. Dette gjør vi for å nå så mange potensielle kjøpere som mulig, med ulik smak og stil.

Book time

VEILEDNING OG HJELP TIL GJENNOMFØRING

Stylisten kommer tilbake igjen før foto, går over boligen og hjelper til med siste finish. Rer opp senger, plasserer puter, blomster og dekor, som du på forhånd har kjøpt inn. Denne tjenesten forutsetter at du har hatt en interiørveiledning i forkant.

Book time

INTERIØRRÅDGIVNING

Vi kommer hjem til deg og ser boligen din med nye øyne. Dette hyggelige møtet har vist seg å være en innbringende investering i salgsprosessen.

Vi vet av god erfaring at de timene du legger i boligen din før fotografering, kan være verdt flere hundre tusen kroner ekstra i budrunden. Interiørstylisten går igjennom boligen rom for rom sammen med deg og legger en plan for plassering av dine møbler, hva som bør fjernes, hva som kan kjøpes inn av blomster, puter etc.

Det trenger ikke koste så mye, og stylisten velger gjerne fargetema på tekstiler og liknende som du kan glede deg over også i ditt neste hjem! Du noterer deg hvilke endringer som bør gjøres, og din stylist vil oversende bilder av alle ting du trenger å kjøpe inn og informere deg om i hvilke butikker du får tak i dette. Møtet tar en times tid.

Book time