Fullstyling

Her er boligen i utgangspunktet tom. Vi styler med fullt møblement og alt tilbehør som behøves for å gjøre boligen attraktiv. Vi priser på bakgrunn av kvadratmeter og størrelse av hver enkelt bolig.

Tillegg for styling av balkong/terrasse. Alle priser inkluderer mva og fra 4-6 ukers leie av møblene. Etter 6 uker beregnes forlengelsesleie med 20% av kontraktbeløpet pr. påbegynte uke.

Dette er inkludert:

  • Befaring av boligen.
  • Koordinering av nøkler ved befaring/ levering/ henting.
  • Sette sammen en møbel -og dekorpakke ut ifra kjøpegruppe og beliggenhet.
  • Transport ved innstallering.
  • Styling av hele boligen.
  • Leie av møbler til salg av bolig. Fra 4-6 uker inkludert.
  • Transport og nedpakking av stylingen.

Priser fullstyling

Merk at dette er fra-priser.
Antall kvm, etg. og møblering av veranda vil påvirke prisen.

1-roms

Fra kr 15 000,-

2-roms

Fra kr 16 500,-

3-roms

Fra kr 19 900,-

4-roms

Fra kr 23 000,-

Rekkehus

kontakt for pristilbud

Enebolig

kontakt for pristilbud

Priser interiørveiledning

med avtale

Med avtale via våre meglere. Interiørveiledning (pr. time i oslo)

Kr 1 850,-

Uten avtale

Uten avtale via våre meglere. Interiørveiledning (pr. time i oslo)

Kr 3 500,-

Gjennomføring

Vi tar siste finish før foto. (Forutsetter at du har hatt en veiledningstime først.)

Fra Kr 4 500,-

Ta kontakt idag for et uforpliktende tilbud!

Vi er kjent for å ha vår egen signatur, være pliktoppfyllende og alltid levere godt og raskt. Vi ønsker å lage alle boliger ulike og utnytte potensialet i de objektene vi møblerer. Vi har et dreamteam med dyktige stylister og interiørarkitekter som gjør Oslo vakker på innsiden.

Ring oss Send epost

Main Boligstyling skaper drømmer og gjør dem til virkelighet.

Referanser

Main Boligstyling er en veldig proff og samarbeidsvillig partner som får boligen til å fremstå optimal. Kunnskapen om farger og sammensetninger, gjør det ferdige resultatet kjempe bra! Lytt til Marianne, det er lurt, selv om du ikke alltid forstår, gjør det allikevel!

Bjørn Erik Simensen / Entreprenør og utbygger

Mainboligstyling har på noen få måneder stylet fire leiligheter for oss. De har vært med på å gi leilighetene ett ekslusivt og unikt preg. Vi oppfatter dem som profesjonelle samt enkle å samarbeide med. Vi gleder oss til å jobbe sammen med fremtidige prosjekter.

Sara Rana

Boligstyling hos Main Boligstyling AS var helt avgjørende i forhold til den interessen annonsen fikk i markedet og prisen den til slutt ble solgt for( kr 900 000 over takst! )Boligen fikk et moderne og helhetlig uttrykk, som vi aldri kunne klart uten deres fantastiske stylister.

Christian Cecconato

Vi har samarbeidet med Main boligstyling siden vår oppstart i 2012. Vi er svært fornøyd med servicen og kvaliteten på både styling og konsultasjoner. De er alltid tilgjengelige, og legger igjen et godt inntrykk hos kunden, hvilket er viktig for oss, og helt avgjørende for hvilket stylingfirma vi foretrekker. Det er ikke tvil om at en dyktig stylist kan påvirke et boligsalg! Vi kan trygt anbefale Main Boligstyling til alle som vil setter prikken over i´en før et boligsalg!

Lars-Erik Lindgreen / Aktiv

Service hele veien. Profesjonelle folk som er flinke på det de gjør. Nøyaktige med detaljer, de får til det lille ekstra som skal til. Gode innspill om belysning og fargekoder. Veldig fornøyd med hele prosessen. Rekommenderas. Takk for en god innsats

Predrag P

Tusen takk, Main Boligstyling!
Da er leiligheten solgt og det er på tide med litt velfortjent cred.
Leiligheten gikk 1.5 mill. over prisantydning og knuste alle rekorder i sameiet med god margin. Deres stil og ekspertise gjorde underverker. Skal du selge bolig i Oslo Omegn kan jeg varmt anbefale Main Boligstyling.

Heidi Aasheim Tragethon

Tusen takk! Salget gikk veldig, veldig bra!! 2.2 mill, 400.000,- over takst! Takk for nok en flott styling – vi er glad vi brukte dere!

Jarl Holdø

Main Boligstyling er pliktoppfyllende, imøtekommende og ikke minst svært dyktige i det de driver med. De har bistått meg i mine beste salg hittil i 2015, både med rådgivning rundt styling og full styling. Jeg har fornøyde kunder gang på gang, og jeg er ikke i tvil om at styling fungerer. Jeg ser frem til et godt samarbeid i 2016

Pål Arild Olsen / Privat Megleren

Main boligstyling er meget flinke til å tilpasse stylingen til den enkelte kundes ønske og ser også potensiale i hver bolig. Boligen skal vise seg frem fra sin beste side samt skille seg ut fra mengden. Main er flinke til å fornye seg så din bolig ikke blir lik « alle andre sin» Erfaring viser at en stylet bolig har større mulighet for å oppnå en bedre pris enn en som ikke er stylet. Kostnaden tar du igjen i budrunden!

Aase da Rocha / Krogsveen