Å gjøre lidenskap til forretning!

Main Boligstyling er et familieeid foretak som så dagens lys i 2007. Dratt i gang av to ildsjeler Stian og Marianne Main-Halvorsen. Det har vært et spennende eventyr. Tenk å få jobbe med vår lidenskap hver dag og gjøre det vi synes er mest gøy. Samtidig har det vært blod, svette og tårer å komme dit vi er i dag.

Men hardt arbeid lønner seg!
Vi har vært  tre ganger på Gasellelisten til Dagens Næringsliv, kanskje fordi vi brenner for å opprettholde høy standard og faglige tyngde. For oss er det viktigst å beholde vår særegenhet i stiluttrykk og kvalitet.
 
Vi er kjent for å ha vår egen signatur, være pliktoppfyllende og alltid levere godt og raskt. Vi ønsker å lage alle boliger ulike, å utnytte potensialet i de objektene vi møblerer. Vi har et dreamteam med dyktige stylister og interiørarkitekter som gjør Oslo vakker på innsiden.
 
Med et enormt varelager, som hver uke oppdateres, bringer vi de nye trendene inn i folks hverdag. I sosiale medier sprer vi interiør -og fargeglede. Følg oss, og bli bedre kjent med det arbeidet vi gjør. Vårt mål er å sørge for at du som megler skinner og stolt kan legge ut de lekreste boliger. Du som selger får høy pris på boligen din og en behagelig salgsprosess. Å komme inn i våre boliger skal være en estetisk nytelse. Det legger vi sjelen vår i.
 
Velkommen skal du være!

Vårt slagord er:

Main Boligstyling skaper drømmer og gjør dem til virkelighet.

17000

Siden 2007 har vi hatt gleden av å hjelpe mer enn 17.000 boligselgere til å oppnå gode priser og likeså boligkjøpere til å finne deres drømmehjem og se spennende muligheter i dette.

90 Boliger

Vi har et enormt varelager som oppdateres hver uke for å bringe de nye trendene inn i folks hverdag. Vi kan til enhver tid ha over 90 boliger fullstylet.

100%

Main boligstyling har i sitt dreamteam erfarne, dedikerte og dyktige stylister og interiørarkitekter klare for å gi deg 100% innsats for at du blir fornøyd.